Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > UK > 6 festivalopplevelser i sommerfrodige Irland

UK

6 festivalopplevelser i sommerfrodige Irland

6 festivalopplevelser i sommerfrodige Irland
april 27
07:56 2015

Irland er kanskje ikke det første stedet vi nordmenn tenker på når det er snakk om musikkfestivaler, men det frodige landet har et enormt utvalg festivaler i løpet av et år. Sommermånedene er selvfølgelig høytid og vi gir deg noen av de beste festivalene, hvor gode opplevelser står i kø og musikkglade mennesker stråler om kapp med sola.

 

Galway International Arts Festival

Dette er virkelig festivalen for deg som ønsker å oppleve noe nytt. Galway International Arts Festival byr på et bredt spekter av kunstneriske opptredener med teater, musikaler og konserter i verdensklasse. At det hele finner sted like ved The Wild Atlantic Way, gjør opplevelsen bare ennå bedre.
www.giaf.ie/ // 13. – 26. juli // Galway, Irland

 

Sea sessions

Sea Sessions

For den ultimate sommeropplevelsen ta turen til Sea Sessions, som kombinerer konserter og strandliv med aktiviteter som surfing, strandvolleyball, -fotball, -håndball og, frisbee. Nyt sola og følelsen av myk sand mellom tærne til lyden av bølgeskvulp og musikk fra både britiske og internasjonale artister.
www.seasessions.com/ // 19. – 21. juni // Bundoran, Irland

Electric Pie

En av Irlands største og beste festivaler innen kunst og musikk, med verdensstjerner som Florence + The Machine, Tame Impala, George Ezra og Belle and Sebastian. Festivalen har mottatt en rekke priser, både nasjonalt og internasjonalt, og er virkelig en å regne med denne sommeren.
www.electricpicnic.ie/ // 4. – 6. September // Stradbally, Irland

Body and soul

Body and Soul

Denne kunst- og musikkfestivalen finner sted ved Ballinlough Castle, en bortgjemt perle på den irske landsbygda. Utforsk ny musikk og opplev spennende performance og visuell kunst i utradisjonelle omgivelser. Dans deg gjennom sommernatten på disko i skogen, delta på maskeradeball og oppdag spennende smaker fra matbodene. Her er det virkelig noe for enhver smak, for både store og små.
www.bodyandsoul.ie/ // 19. – 21. juni // Ballinlough Castle, Clonmellon, Irland

Groove festival

Det er ikke alltid de eldste og største festivalene som er de beste. Groove festival arrangeres i 2015 for tredje gang og festivalområdet ligger på den flotte eiendommen til Kilrudderly House. Atmosfæren er svært avslappet og området er godt tilrettelagt med aktiviteter for både barn og voksne. På årets program finner du blant annet artister som engelske The Darkness og Irske The Riptide Movement.
www.groovefestival.ie // 4.-5 juli // Bray, Irland

Indiependence Festival

Indiependence

Denne festivalen har flere ganger blitt utpekt som en av Europas beste småfestivaler. I tillegg til fengende indierock finner du også et bredt spekter musikksjangre, stand-up, foredrag og kinofilmer på programmet. Årets festival er den tiende i rekken og på scenen kan du blant annet se The Basement Jaxx og The Dandy Warhols.
www.indiependencefestival.com/ // 31. juli – 2. August // Mitchelstown, Cork, Irland

Nå er det bare å velge og vrake blant fengende musikk, spennende kunst og flotte festivalområder. Husk at dette bare er et lite utvalg av de mange godbitene Irland har å by på denne sommeren. Flere musikkfestivaler finner du her. Når du har valgt din favoritt kan du enkelt finne billige flybilletter til en rekke irske byer ved hjelp av Bravofly.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier