Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > UK > Fotballhelg i England

UK

Fotballhelg i England

Fotballhelg i England
april 27
07:19 2015

Kun en måned gjenstår av årets Premier League sesong, og det er tett på toppen av tabellen. Selv om Chelsea allerede har sikret seg seriegull, knives det om de resterende topp-plasseringene. Siste serierunde spilles 24. mai, og hva er vel bedre enn en spontantur til England med vennegjengen for å se favorittlaget kjempe om plassering?

Den siste søndagen i mai byr på ti spennende kamper, hvorav fire av dem definitivt kan kalles toppkamper. Dette er en strålende anledning til å reise på en skikkelig fotballtur til England. Dersom du ikke tar turen til stadion er det likevel noe helt spesielt med å nyte godt øl med venner på en ekte Britisk fotballpub.

Arsenal – West Bromwich

iStock_000050366944_Full

I kampen om førsteplassen spiller giganten Arsenal sin siste seriekamp hjemme på Emirates Stadium, hvor de møter mer beskjedne West Bromwich som ligger på midten av tabellen. Ta turen til London og se Mertesacker og resten av laget kjempe om en plass i topp 3.

 

Chelsea – Sunderland

FC Bayern München - Chelsea FC (1:1, büntetőkkel: 3-4) UEFA Bajnokok Ligája döntő labdarúgó-mérkőzés

På Stamford Bridge må Sunderland kjempe mot hjemmelaget, Chelsea, for å unngå nedrykk. Hjemmefavorittene får sannsynligvis en relativt rolig sistekamp, noe som kan bety mindre press og lekent spill. Med andre ord har du 90 minutter med underholdende fotball i vente. Bli med på en fotballfest uten like når Chelsea feirer seriegullet i sesongens siste kamp!

 

Hull – Manchester United

iStock_000016541983_XXXLarge

Det er tett i toppen av tabellen, så for Manchester United er det et lykketreff å møte bunnlaget Hull city borte på The KC Stadium i siste serierunde. Likevel er innsatsen høy for bortelaget, som gjerne ønsker å kapre andreplassen. Dette blir ikke annet enn en spektakulær fotballfest!

Manchester City – Southampton

Soccer bal.football,

Dette har potensial til å bli en kjempekamp når serieleder Manchester City møter Southampton. Sistnevnte har alt å vinne når de kjemper om femteplassen og kvalifisering til Champions League eller Europa Ligaen. Ta en helgetur til Manchester og Etihad Staduim for en spennende opplevelse.

 

Byens beste puber

beer being poured into glass with gourmet hamburgers

Utvalget av steder i London og Manchester som viser de nevnte kampene er overveldende, så vi gir deg noen anbefalinger for å gjøre valget lettere:

Famous Three Kings

En av de største fotballpubene i London har kapasitet til å vise opp til 14 ulike kamper på samme tid. Famous Three Kings ligger i sjarmerende Kensington, i Vest London. Stedet er kjent for sin fantastiske stemning, deilig mat og god service.

Jetlag

Her finner du to etasjer fulle av TV-skjermer, behagelige sofaer og ren fotballglede! Jetlag er kjent for en omfattende meny og en beleilig happy hour. Baren ligger sentralt i London, kun en kort gåtur fra Regent’s Park.

Tib Street Tavern

Nyt et stort utvalg øl og drinker, samt den gode stemningen blant dedikerte fans samtidig som du får servert deilig fast food. Puben ligger sentralt i Manchester, ikke langt unna National Football Museum og Etihad Stadium. Det er med andre ord gode sjanser for en svært minneverdig feiring dersom City eller United vinner.

Heldigvis trenger ikke en slik helgetur å bli altfor dyr. Hos Bravofly finner du billige flybilletter til både Manchester og London. Bli med på årets folkefest og opplev den særegne stemningen av sammen med Englands største fotballfans.

 

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier