Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Nord-Amerika > Alt du trenger å vite for et destinasjonsbryllup i Sin City

Nord-Amerika

Alt du trenger å vite for et destinasjonsbryllup i Sin City

Alt du trenger å vite for et destinasjonsbryllup i Sin City
mai 28
12:55 2015

1 Mai klokken 9 om morgenen ga Elvis og Priscilla Presley hverandre sitt ja og giftet seg i Alladin Hotel i Las Vegas. Hun med en nydelig, hvit kjole som dekket henne fra topp til tå og han i en smoking med brokade og selvfølgelig cowboystøvler. Etter dette har utallige par fulgt drømmen om å gi hverandre sitt ja i berømte og overdådige Las Vegas.

Hvert år avholdes over 120.000 bryllup i Las Vegas, i de mange kapellene langs de kjente, neon-opplyste gatene. For noen er drømmen å reise på en romantisk, hemmelig utflukt og utveksle ringer i all hemmelighet, mens andre drømmer om en spektakulær feiring med champagne og show-girls. Vi gir deg de viktigste tipsene for ett bryllup i Las Vegas, en fantasi som kan bli virkelighet!

Drømmen er innen rekkevidde ettersom det finnes mange billige flybilletter til den populære ørkenen. For noen tusen kan du følge i fotsporene til the King of Rock og hans kjære, under den 30 minutter lange seremonien. Vielsene kan også forlenges dersom det ønskes, avhengig av antall gjester og innslag i seremonien.

Selve seremonien koster mellom 150 og 300 dollar, litt avhengig av omfanget. Dersom dere ønsker en tradisjonell ekteskapsinngåelse med blomster, leie av kapell og signering av kontrakt blir det noe billigere. Du kan også velge å sprite opp seremonien med små og store detaljer som en syngende Elvis, helikopterseremoni over den store parken i Nevada og lignende. Ingen ideer er for sære eller uoppnåelige i Sin City!

vegas

Selve ekteskapslisensen koster $55 og dersom du vil ha vielsen validert i andre land enn USA kommer ett tillegg på $10. I tillegg kommer prisen for brudeparets antrekk. Dersom du ikke velger å ta med egne antrekk er det endeløse muligheter for leie av både dress, kjole og kostymer. Ja, noen velger å gifte seg i spesielle kostymer som understreker temaet i deres bryllup, som for eksempel den ville vesten, the great Gatsby og lignende.

Det finnes ett utall kapeller, noen store, noen små og noen temabaserte. Du kan velge å gjøre research på forhånd og velge deres perfekte kapell, finne et tilfeldig eller gifte dere på hotellets kapell. De fleste hotellene har nå egne kapeller slik at bryllupsmiddag/feiring kan avholdes på hotellet. Det er åpent for dekorasjoner som står i stil med bryllupstema eller tradisjonell dekor. Det største kapellet er Planet Hollywood, tidligere Alladin der Elvis giftet seg.

Dersom dere ikke skal gifte dere selv er det ofte ikke noe problem å stille opp som gjester i bryllup, da mange av seremoniene er åpne for gjester – hvem vet, kanskje amors piler treffer dere og det blir spontanbryllup? Bestill din neste reise gjennom Bravofly og fly billig til syndenes by for kasinoer, storslåtte show og uforglemmelige opplevelser.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier