Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Tyskland > En kulinarisk reise i Frankfurt

Tyskland

En kulinarisk reise i Frankfurt

En kulinarisk reise i Frankfurt
mai 21
06:32 2015

Bli med på en kulinarisk reise i den tyske storbyen Frankfurt, hvor du får alt fra tradisjonell tysk schnitzel til sterkt krydret mat fra andre siden av verden.

Med sine over 300 restauranter og kjøkkensjefer fra rundt 70 nasjoner verden over byr Frankfurt på utallige gastronomiske opplevelser. Vi hjelper deg å finne fram i jungelen av tyske pølser, kjøttretter og frokosttallerkener. Mange av restaurantene er svært populære og krever reservasjoner på forhånd. Da de fleste hjemmesidene er på tysk kan det enkleste være å be resepsjonisten på hotellet ditt til å ringe og bestille bord for deg.

 

Leib und Seele

breaded homemade chicken schnitzels or escalopes with french fries and a tomato and green salad

Et besøk i Tyskland er ikke fullkomment før du har spist en ordentlig schnitzel, og hos Leib & Seele finner du noen av de aller beste i byen. Restauranter serverer et stor utvalg av schnitzler i svært generøse porsjoner, så dersom du ikke er veldig sulten kan en rett fint deles av to personer. Til tross for mye mat er prisene rimelige. Restauranten er svært populær, spesielt som lunsjstopp midt i handlerunden, så det kan være en fordel å bestille bord på forhånd.

Leib & Seele // +49 69 28 15 29

Ginko

iStock_000013022847_Double

Lite er så trivelig på ferie som å ta seg tid til en lang og god brunsj. Frankfurts beste finner du i hjertet av Berger Strasse, nærmere bestem på restauranten Ginko. Her serveres frokostfavoritter som egg, pannekaker, sandwicher og forfriskende, ferskpresset appelsinjuice. Dette stedet er svært populært, så her gjelder det å være tidlig ute. Dette stedet kan skilte med områdets hyggeligste uteservering. Her er det populært, så dersom du ønsker å nyte maten din ute i friskluft lønner det seg å møte opp før klokken 11.00.

Ginko // + 49 69 49 12 02

 

El Pacifico

authentic mexican barbacoa, carnitas and chicken tacos

Hva sier du til noen meksikanske godbiter? Tortilla, Enchilada, Taco og kanskje en Churro til dessert? El Pacifico er Frankfurts eldste meksikanske restaurant, med god mat og en enda bedre atmosfære. Her er temaet vel gjennomført, da alt fra saltbøsser og musikk til tortillavarmere står i stil. Ta plass i det trivelig uteområdet, hvor du finner både vanlige spisebord og et behagelig loungeområde. Fra klokken 17.-19.30 er det en daglig happy hour, hvor du kan velge og vrake i herlige drinker.

El Pacifico // +49 69 44 69 88

 

Main Tower Restaurant & Lounge

Frankfurt city view

200 meter over Frankfurts gater finner du Main Tower Restaurant & Lounge, hvor du får servert fantastisk mat akkompagnert av spektakulær panoramautsikt over byen. Dette er det perfekte stedet å myte en romantiske middag med din kjære. Bygningen er den fjerde høyeste i Frankfurt og den eneste av de høyeste byggene som er åpne for besøkende.

Main Tower Restaurant & Lounge // +49 69 36 50 47 77

 

Apfelwein Solzer

iStock_000034669206_Large

Tidligere eksisterte det en lang rekke eplevin-tavernaer i Frankfurt, men i dag er Apfelwein Solzer en av de få gjenværende. Tavernaen eies og drives av familien Solzer som produserer sin egen eplevin og serverer tradisjonelle spesialiteter som regionens kjente ”green sauce” med egg og urter. På menyen finner du også smakfulle pølser, dumplings og saftig kjøttretter, selvfølgelig akkompagnert av en mugge eplevin. Denne tavernaen har eksistert siden det 16. Århundre og har en fantastisk utendørs hage, perfekt for solfylte ettermiddager.

Apfelwein Solzer // +49 69 45 21 71

 

Im Herzen Afrikas

african food

 

Navnet på denne restauranten betyr ”I hjertet av Afrika”, og de serverer ikke overraskende øst-afrikanske retter. Husk å vask hendene før du setter deg til bords, da det er vanlig å spise denne maten med hendene. Porsjonene er store og ment for å dele med alle på bordet. Ved siden av får du brød som benyttes til å samle opp sausen. Interiøret er autentisk og står i stil til både maten og navnet på restauranten, med sand på gulvet, treskjæringer og flotte pyntegjenstander. Her må du belage deg på å bestille bord i forkant og husk kontanter, da de ikke tar kort.

Im Herzen Afrikas // +49 69 24 24 60 80

 

Sitter du igjen med vann i munnen og økende reiselyst? Frankfurt er bare et par tastetrykk unna om du benytter deg av Bravofly for å enkelt finne fram til de beste flybillettene. Så pakk kofferten og gled deg til kulinariske opplevelser som vil få smaksløkene dine til å danse av glede.

 

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier