Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Europa > Tips for å nyte strandlivet med barna

Europa

Tips for å nyte strandlivet med barna

Tips for å nyte strandlivet med barna
juni 04
06:00 2015

Du har sikkert allerede planlagt familieferien, og siden de fleste av oss velger å dra på stranden, vil vi i Bravofly gi deg noen små tips for å kunne nyte en stress-fri ferie.

Hverken voksne eller barn har godt av å tilbringe for mye tid i solen, men man må være ekstra forsiktig med de små. Om du har et spedbarn er det viktig å vite at barneleger fraråder å utsette barnet for sol før det har fylt 6 måneder. Det anbefales å unngå timene når solstrålene er på sitt sterkeste og mest skadelige, mellom klokken 12 og 16. Det første du burde pakke er i alle fall solkrem, og husk at ikke alle har samme hud – for barna er det spesielt viktig å bruke høy solfaktor siden de er mer sensitive, så velg faktor 50 og unngå solbrenthet.

Om du skal på stranden med små barn kan du ta med deg et strandtelt, som du kan finne i en hvilken som helst sportsbutikk eller der de har babyutstyr. Det kan være veldig praktisk spesielt om du har en baby, ettersom de kan ligge beskyttet fra direkte sollys, og teltet kan også være av nytte i andre situasjoner som f.eks. om du trenger å skifte bleier eller å amme.

iStock_000020382238_XXXLarge

I tillegg er det å ha på seg en hatt eller lue et avgjørende grep for å beskytte seg mot solen. En gang i blant kan du ta litt vann på hodet til de små, eller dyppe lua i vann.

En annen faktor som er viktig når vi er på stranden er hydrering. Når det er varmt er det viktig å drikke mye vann, men husk at barna ikke har samme evne til å lagre vann som voksne har, så du må forsikre deg om at de drikker ofte nok.

Som du sikkert vet, finnes det i tillegg til det vi allerede har nevnt mange andre ting som barn trenger med tanke på både når det gjelder hygiene og tidsfordriv, så pakk bagen din med grunnleggende ting som:

– Bleier

– Våtservietter

– Badebleier

– Håndkle for å tørke de små

– Smekker

– Ekstra skift eller badetøy så barna ikke går rundt med våte klær

– Svømmevinger eller badering

– Strandleker: Bøtte og spade, surfebrett …

– Flippflopper: Noen barn er ikke så glad i å gå på sanden den første gangen de er på stranden …

– Et mellommåltid

 

Når du har alt klart til å dra på stranda, ikke glem å tenke på sikkerheten. Om barna dine er veldig små, kan du sette på dem et identifikasjonsarmbånd sånn at de kan finne deg raskt i tilfelle de går seg bort. Om barna er større, kan dere avtale et møtested. Husk at strandens størrelse og mengden mennesker som drar dit kan gjøre deg urolig, så hold alt under kontroll.

 

Nå kan du endelig nyte en trygg drømmeferie med familien!

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier