Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > UK > 8 vintageskatter i London

UK

8 vintageskatter i London

8 vintageskatter i London
august 14
12:26 2015

London er et shoppingmekka for mange, og den vintageglade har en rekke butikker og markeder å boltre seg i. Vi har samlet et knippe av de du må få med deg.

«Alt var bedre før i tiden» er et uttrykk en del slenger om seg. Om det gjelder for alt kan diskuteres, men det er noe eget med mote fra en annen tid. London er viden kjent som et shoppingens mekka for nordmenn og det gjelder også for de som er på jakt etter vintageskatter. Byen har heldigvis mye mer å by på enn bare store kjøpesenterkjeder og vi har samlet et knippe av de beste butikkene og markedene du må besøke dersom du er på jakt etter vintage.

Beyond Retro London

Butikkhyller i lange baner

Beyond Retro tar deg med til vintageverdenen og enda lenger. Med sine tre butikker og en outlet i London har de et enormt utvalg av det du kunne ønske deg. Skinnet bedrar, for selv om deres butikk i Soho er liten finner du mye klær og tilbehør til både kvinner og menn.

Hos BangBang Clothing Exchange finner du alt fra antikke kjoler til nye designklær for både menn og kvinner. Enten du er på jakt etter en preppy eller hip hop-stil kan du la kredittkortet gå varmt i BangBang sitt brede utvalg. Her er det heller ikke like tettpakket som hos andre butikker.

Absolute Vintage London

Absolute Vintage Boutique er stedet å gå for å finne sko og vesker av høy kvalitet. Deres enorme utvalg i sko gjør dem til en av byens beste butikker for fottøy. En liten butikk som strekker seg over flere etasjer, med klær til både menn og kvinner.

Rokit er en annen kjede som har flere butikker i London, og er kanskje et av de rimeligste tilbudene. Her finner du et stort utvalg av det meste, særlig tilbehør og smykker, til begge kjønn og uten å ødelegge budsjettet helt.

 

Magiske markeder

Du skal kanskje være litt forsiktig med å vandre inn i en hvilken som helst kjeller, men Vintage Clothing Market i Brick Lane er en kjeller du må få med deg. Som på alle vintage markeder i byen er det individuelle selgere, som vil si at her finner du mye forskjellig fra alle tidsepoker og stiler.

Like i nærheten ligger Old Spitalfields Market, som har holdt det gående siden 1800-tallet. Åpent hver dag og her finner du et stort utvalg i både klær, mat, håndarbeid, musikk. Selve markedet ligger omkranset av bygninger som rommer flere spennende butikker.

Vintage market London

Portobello Road er et eldorado også for vintagefantasten. Helt i enden av Portobello Road holder flere individuelle selgere til, og dette er et utmerket sted å handle vintage for menn. Kanskje finner du akkurat det du var på jakt etter?

Det er umulig å vite hva som kommer til å være til salgs på Stables Market i Camden. Hit har hele verden kommet sammen i en stor smeltedigel. Butikkene blir ofte skiftet ut og nye kommer inn med sitt eget særpreg, men det eneste som forblir er det store utvalget i vintagetilbud, både over og under bakken. Her finner du butikker som Planet Bazaar, Funky Town og Vintage King med sine respektive store utvalg. Jo dypere du kommer i vintageverdenen, jo flere skatter finner du.

Camden Market

Det levner liten tvil om at London er en vintageelskers våte drøm, og flybilletter dit finner du enkelt frem til med Bravofly. Her venter en by som alltid har vært en motemetropol, og midt i blinken for alle moteinteresserte.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier