Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Skandinavia > Norges 3 beste afterskis

Skandinavia

Norges 3 beste afterskis

Norges 3 beste afterskis
desember 04
10:16 2015

Hvem vil vel ikke kombinere deilige dager i slalåmbakken med pudder snø, sol og en heidundrende fest på kvelden? Vinteren oppleves best på fjellet i godt selskap med snø og god musikk!

Så hvor bør du egentlig reise for å oppleve nettopp dette? Vi gir deg listen over Norges 3 beste steder hvor du kan nyte afterskiens magi ikledd behagelig skitøy.

3.      Hafjell

Ryk & Reis Afterski

© Ryk & Reis/Rune

Kun kilometer fra Lillehammer finner vi skiparadiset Hafjell, som også har festlige aktiviteter å by på etter at solen har gått ned og bakkeaktivitetene avtar. Både i 2015 og 16 er det rimelig å anta at det vil være enda flere som besøker Hafjell da de er verter for Ungdoms-OL i 2016.

Det er vel ikke noe bedre enn å kunne nyte norsk vinter og god stemning på selve Olympiatunet? Her får du servert mat som metter godt etter utallige spennende turer i bakken og du kan slappe av med god musikk og noe godt i glasset.

På populære Ryk & Reis diskes det opp med et fullstappet program med live artister og DJ’er som sørger for ordentlig afterski stemning. Kombinasjonen av en stor uteservering og fantastisk musikk gjør dette til en sikker vinner i vinter!

PS: Skibakkene forventes å åpne for fullt helgen uke 50, så hva venter du på?

2. Trysil

Afterski i Trysil - Ola Matsson - Skistar Trysil

© Ola Matsson/Skistar Trysil

Her finnes et usedvanlig stort tilbud for alle som ønsker å slappe av etter å ha kost seg i preparerte bakker. Du kan kose deg med liveband og après ski på steder som for eksempel Stabben Afterski, Ski Pub’n eller Skihytta. Sistnevnte passer godt for voksne gjester.  Knettsetra (avbildet) kalles gjerne perlen av Trysilfjellet, der du kan nyte vintersola og musikken fra det store utearealet og de to utendørs barene.

Den klart ubestridte afterskiplassen i Trysil er Laaven. Her gjøres bordene om til dansegulv fra og gjestene kan nyte live musikk midt i uka. Plassen holder hele 800 gjester, så vær klar for en real folkefest! På fredag og lørdag kan deilig grillbuffet nytes, og i år kan du også prøve ut det helt nye, selvbetjente tappetårnet.

 

1. Hemsedal

Hemsedal, stavkroa @Skistar

© Stavkroa / Skistar

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Hemsedal sitter på tronen som landets afterskikonge. Her finner du flust av steder å nyte god stemning og mat etter en deilig dag i bakken enten du befinner deg i selve bakken eller har trukket deg tilbake til sentrum. Enten du er ute etter en avslappende sitteplass med god mat, drikke og musikk eller vil danse som en villmann på bordet til en overdøvende bass og rytme har Hemsedal noe for deg:

Klassikeren Stavkroa

Besøksfavoritten Stavkroa ble etablert i 1982 og er utformet som en stavkirke, derav navnet. Her er det høyt under taket, og rom for masse god stemning. Langbordene står fremme og klare til å bli danset og hoppet på til både nye og gamle afterski-klassikere spilt fra podiet til selveste DJ Thomas Giebelhausen (bedre kjent som DJ Dan). Så god stemning skal du lete lenge etter!

Koselige skistua

Skistua - Skistar

© Skistua/Skistar

Nyt en Big Jump burger eller andre favoritter fra deres à la carte meny og la deg rive med live musikken utenfor. På Skistua er det bare å spenne av seg skiene og gjøre seg klar for en uforglemmelig feiring. Sjekk ut aktivitetskalenderen og sørg for at du ikke går glipp av din live-favoritt! Når du er klar for å ta kvelden kan du sette deg på en skibuss og gjøre deg klar for neste dag i bakken.

Afterski i sentrum på Bar(t)

Bart Hemsedal - Natalia Barbin

© Bar(t) Hemsedal

Nede i sentrum kan du danse natten lang med seks barer, dansegulv og fantastisk musikk på Bar(t). Stikker du innom her har du blant annet mulighet til å høre musikk fra Josef Bamba og Natalia Barbin (bilde) som garanterer uforglemmelig afterski stemning!

Ikke glem at Bravofly har billetter slik at du kommer deg hjem til jul eller til den store nyttårsfesten!

Toppbilde © Kalle Hägglund/Skistar

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier