Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Asia > 5 steder du kan besøke alene

Asia

5 steder du kan besøke alene

5 steder du kan besøke alene
februar 04
08:07 2016

Et nytt år byr på nye muligheter. Dersom du har som nyttårsforsett å reise alene bør du sterkt vurdere en av disse 5 destinasjonene. Kanskjer finner du din nye favorittdestinasjon?

Det å ta en soloferieblir mer og mer vanlig. Fordelene ved å reise alene er mange. Du bestemmer selv tempoet, hva du skal gjøre og når du skal gjøre det. Derfor har vi satt sammen 5 av våre favorittdestinasjoner som er midt i blinken for deg som reiser alene. Flybillettene finner du enkelt frem til med Bravofly. God tur!

Bravofly_ReiseAlene

1.      Island

Shutterstock - Island er som en rocka og kul slektning, som bare må oppleves

Norges fjerne slektning i havgapet er et prima reisemål for den soloreisende. Island er eksotisk, mystisk, imponerende og kommer til å ta pusten fra deg. Kjenn blodet bruse til synet av Gullfoss, la tankene fare i Den Blå Lagune eller dans deg inn i nattetimene i Reykjavik. Islandsk er et eksotisk språk som deler mange ord med norsk, men de snakker uansett knakende god engelsk.

2.      Lisboa

 Shutterstock - Lisboa er en perfekt destinasjon for deg som ønsker å reise på storbyferie alene

Portugals hovedstad er en slags skjult juvel blant de europeiske storbyene. Ta bena fatt og dra på oppdagelsesferd i den sjarmerende bydelen Alfama hvor trange smågater snirkler seg rundt og er hjem for spennende butikker og opplevelser, eller ta turen til Jeronimos klosteret, hvor oppdageren Vasco da Gama ligger begravet. Som en ekte eventyrer trenger du næring og en portugisisk spesialitet du ikke kan gå glipp av er «Pasteis da Nata». Denne terten minner litt om crème brûlée og smelter i munnen.

3.      Argentina

Shutterstock - Lær deg å tanse tango i Argentina

© Kobby Dagan / Shutterstock.com

Har du som nyttårsforsett å lære deg tango? Da finnes det intet bedre sted enn Buenos Aires og Argentina. Med sine mange tangosalonger, som holder åpent langt inn i natten, og spenstige argentinske instruktører er du garantert en spennende kveld. Når du har danset fra deg kan du reise videre til vinregionen Mendoza og smake deg gjennom landet. Argentina byr på mange backpackere og vennlige lokale, så du trenger ikke å frykte for å være helt alene. Kanskje finner du deg en ny reisvenn?

4.      Kambodsja

Shutterstock - Kambodsja er et perfekt land for deg som reiser alene, og byr på uendelig med opplevelser

© GuoZhongHua / shutterstock.com

Kambodsja lever enda litt i skyggen av nabolandene Thailand og Vietnam, og kan derfor by på mindre reisende tross landets uslåelige skjønnhet. Se solen stå opp over det historiske tempelanlegget Angkor Wat, opplev dagliglivet i hovedstaden Phnom Penh eller lær mer om landets grusomme diktaturfortid på de unike museene. La roen senke seg og slapp helt av på strendene i Sihanoukville, sør i landet, hvor det enda ikke er overflod av turister. Med en smilende lokalbefolkning og til gode priser kan du ikke ta feil med en tur hit.

5.      Costa Rica

Shutterstock - Dra på opplevelsesreise til Costa Rica alene

Costa Rica er en opplevelsesdestinasjon av de sjeldne. Dersom du vil holde deg i aktivitet kan du nesten ikke få det bedre. Surf på Stillehavsbølgene, dra på spennende raftingturer nedover Pacuare-elven eller stikk på oppdagelsesferd høyt over bakken i regnskogen. Hør sangen til eksotiske fugler mens du vandrer gjennom regnskogen før du avslutter dagen på en strand. Costa Rica byr også på mange sjarmerende småbyer som har en lang rekke dagsturer å tilby. Synet av vulkanen Arenal fra landsbyen Fortuna er et syn du ikke glemmer med det første.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier