Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Uncategorized > De 7 beste Pinterest-boardene

Uncategorized

De 7 beste Pinterest-boardene

De 7 beste Pinterest-boardene
februar 22
12:37 2016

Glad i å reise? Da er Pinterest blant de beste sosiale mediene du kan bruke for å finne inspirasjon. Følg disse 7 fantastiske boardene, som alle garanterer at reiselysten kommer snikende.

Dersom du er reiseglad og ikke bruker Pinterest vil vi påstå at du går glipp av noe. Her kan du bygge dine egne boards i form av bilder eller artikler, og samle på det som inspirerer deg. Eller du kan følge 7 av de beste Pinterest-boardene som vi har samlet. Når du har fått nok inspirasjon kan du enkelt finne frem til billettene med Bravofly. God tur!

1.      Wanderlust

Bfly - Wanderlust board

Wanderlust er det engelske ordet for reiselyst, følelsen av å alltid ville spre vingene og reise til et nytt sted. Den følelsen får du levert på sølvfat av Jennifer Chong’s Wanderlust board. Med nærmere 2 millioner (!) følgere kan du umulig ta feil her. Repin away!

2.      Dyreelskerens paradis

Bfly Animals board

Glad i dyr? Selvsagt er du det! Da bør du følge dette «Animals» boardet, som er proppfullt med fargerike, sjarmerende og fantastiske dyr. Her finner du alt fra eksotiske papegøyer og koalaer, til søte små valper og rever. Hvilke vil du reise for å se?

3.      Amerikansk storbyinspirasjon

Blfy LoveMyCity board

På boardet ”Love My City” finner du tonnevis av grunner til å besøke de fleste byene i USA. Her ber nemlig Shinola ulike mennesker fra byer landet rundt om å vise frem hva de liker best ved hjembyen deres.

4.      Hele verden samlet

Bfly - World trip board

Skal du på jorden rundt reise? Eller vil du bare se hva som finnes rundtomkring? Da er Elaine Nassers «World Trip» boardet for deg. Her finner du nemlig alt fra den kinesiske mur og til slott i Romania. Felles for alt i sammen er at du kommer til å få lyst til å svi av noen flybilletter.

5.      Den vide, vakre verden

Bfly Real Beauty board

Som en slags feiring av skjønnhet verden over står boardet ”Real Beauty”. Her finner du en overflod av smågater fulle av atmosfære, nydelige strender og hverdagsøyeblikk fra hele verden. En ting er sikkert, alt sammen er rett og slett nydelig.

6.      Naturens mange underverker

Bfly Natural Wonders board

Moder Natur er litt av en kreativ og spennende dame, noe boardet «Natural Wonders» er et prakteksemplar på. Tyrkiske steinformasjoner, fullmåner over fantastiske fjellkjeder og de utroligste huler er bare noen få av bildene du finner her. For deg som er interessert i landskap og naturen er dette boardet et must!

7.      Bilturbonanza

Bfly Road Trips board

Finnes det folk som ikke elsker en skikkelig roadtrip? Enten det er til Sverige, nedover Europa eller Route 66 fins det få ting som er bedre enn å utforske landeveien. En ting er i hvert fall sikkert, du kommer til å få lyst til å sette deg bak rattet og legge ut på tur når du ser Gloria Drogheis «Road Trip» board.

Bonus – Bravoflys egen verden

Bfly Bravofly board

Vi er selvsagt også på Pinterest, med hele verden for våre føtter. Her finner du mye reiseinspirasjon, både på norsk og engelsk, og ord om reise. Hold deg oppdatert på siste nytt og finn det som mangler av inspirerende reisebilder og bloggposter. Kanskje venter din neste drømmedestinasjon?

Hovedbilde © Twin Design / Shutterstock.com

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier