Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Skandinavia > Instagramguide til fantastiske Stockholm

Skandinavia

Instagramguide til fantastiske Stockholm

Instagramguide til fantastiske Stockholm
mars 31
12:43 2016

Færre byer er vakrere enn søta brors hovedstad Stockholm i vår- og sommermånedene. Ta en titt på disse fantastiske bildene som garantert vil gi deg reisefeber.

Pakk med solbriller, en lett sommerjakke og kamera og se om du klarer å skaffe deg en samling med sommerminner som er like vakre som disse. Instagram florerer av fantastiske bilder av byen, og her er et utvalg av de aller beste. Stockholm og sommereventyret er ikke langt unna, og Bravofly skaffer deg flybillettene.

Vakkert vær

stocholmphotographer pink collage

© Stockholmphotographer

Stockholm er for storby å regne i Skandinavia der man finner både storslagne hager, bortgjemte grønne flekker og vakre, gamle bygninger i Gamla Stan. Få med deg de tidlige morgentimer eller den vakre kveldssola for uforglemmelige landskapsbilder.

Trendy gastronomi

iamstockholm food collage

© Stockholm

Dersom du elsker lunsjkulturen, kan du glede deg til å vandre rundt gatene i byen. Her finnes flust av hyggelige krypinn og restauranter med alt fra bakervarer til sushi. Stikk innom Älskade Traditioner for deilige vafler servert i et vintage-lokale. Hvis du heller får lyst på en deilig sandwich i industrielle omgivelser anbefales Kaffeverket på det sterkeste.

Du kan heller ikke gå glipp av vårens utstillinger på Moderna museet, der moderne og klassiske kunstverk vises frem i utstillinger. Her kan du blant annet få med deg Pablo Picasso, Andy Warhol og Henri Matisse.

Shopping og tjohei

Visitstockholm collage

© Visit Stockholm

Du blir definitivt inspirert når du vandrer rundt i en by som dette, enten du stirrer ut av vinduet på en idyllisk café som Gamla Orangeriet eller ser på de flotte kunstverkene som står stilt opp rundt omkring i gatene. Ta med deg noen minner hjem og oppgrader hjemmet ditt med litt ekte vintage interiør fra Dusty Deco. Her finner du alt fra kule plakater til fantastisk dekorerte speil.

Ett nytt perspektiv

Visitstockholm - byutsikter

© Visit Stockholm

Ta deg en gåtur og sikt mot nye høyder, hvor du vil kunne ta spektakulære bilder av byen på litt avstand. Det finnes få måter som bedre fanger den ekte atmosfæren og essensen av en by. Fokuser på lys og detaljer og lek litt med zoomen, så ender du opp med minneverdige bilder som du med stolthet kan la pryde stueveggen.

Iamsotckholm siste collage

© Stockholm

Ofte finnes skjønnheten i de mange, små detaljene som bare linsen på kameraet kan fange. Stockholm har mange vakre, gamle bygninger som ser fantastiske ut når lyset treffer riktig.  Gamla Stan og Kongsgården er perfekt hvis du liker å ta bilder av små detaljer og historiske områder.

Blomsterbyen

Visitstockholm - parklivet

© Visit Stockholm

De ulike hagene og parkområdene i byen er perfekte for en piknik eller en avkjølende is i varmen. Det er stadig ulike arrangementer som er verd å få med seg, som for eksempel Summerburst-festivalen i juni, hvor du blant annet kan se Diplo og David Guetta, Skateathlon i August og en rekke andre kulturelle høydepunkter spredt utover. Stockholm slår på stortromma om sommeren når det kommer til å skape stemning i byen.

Nå har du fått se hva du har i vente i nabolandets vakre hovedstad, og det rykker nok litt i reisefoten. Gjør deg klar for et vakkert, svensk eventyr i Stockholm!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier