Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Europa > 9 skjulte restaurantjuveler i London

Europa

9 skjulte restaurantjuveler i London

9 skjulte restaurantjuveler i London
april 14
16:34 2016

Skal du til London? Da er det bare å stikke innom disse 9 restaurantene, hvor en verden av smaker venter. Husk å kneppe opp bukseknappen slik at du får plass til mer!

London er en verdensmetropol. Denne smeltedigelen av kulturer og smaker kommer virkelig til sin rett på byens restaurantscene. Ta smaksløkene med på en jorden rundt-reise og smak deg gjennom alt den britiske hovedstaden har å by på. Billettene dit finner du enkelt med Bravofly.

1.      Magiske smaker hos Mosob

Bravofly - Mosob - Mosob serverer deg velsmakende eritreisk og etiopisk mat i London

© Mosob

Har du prøvd eritreisk mat før? Hvis svaret er nei er det jaggu på tide! Ditt første møte med eritreisk mat blir stilfullt hos Mosob. Her får du servert maten på store fat, hvor alle rettene serveres sammen med injera. Injeraen er kveldens bestikk og er en lefse-lignende sak. Bryt av en bit og bruk den til å forsyne deg. Deres Set Menu for to personer anbefales, men vær advart, porsjonene er store – du kommer til å rulle ut døra etterpå.

2.      Interessant indisk på Chor Bizarre

Interessert i indisk? Selvsagt er du det! Hvem liker vel ikke smaken av India? Den kan du oppleve i hos Chor Bizarre i fancy Mayfair, hvor en eklektisk stemning venter på deg. Om ikke smakene tar deg med til India kan du garantere at interiøret gjør det. Selv om prisene er noe stivere enn andre steder er det verdt hver eneste krone!

3.      Sushi på løpende bånd

Bravofly - Shutterstock - KuluKulu Sushi i London gir deg spenstige sushismaker på løpende bånd

Ris + rå fisk = sant! I hvert fall hos KuluKulu i London. Man skal ikke skue hunden på håret, og disse sushirestaurantene er prakteksemplaret på nettopp dette. Interiøret på restaurantene er ikke noe voldsomt storslagent, men sushibitene som ruller forbi deg er noe å nevne i neste reisebrev hjem til hu mor! Sushielskeren kommer definitivt til å sette pris på de mange lekre bitene i alle former, fasonger og smaker. Jaggu er etegildet billig også!

4.      Koreanske kjendiser på veggene

Bravofly - Shutterstock - Bibimbap i London serverer deg den velsmakende koreanske nasjonalretten med samme navn

Klar for koreansk? Hos Bibimbap i Charlotte Street kan du sette tennene i den koreanske nasjonalretten ved samme navn. Veggpryden på denne restauranten er magasinforsider med koreanske popstjerner, og sammen med den lave prisen blir det en kulinarisk opplevelse ispedd et lite stykke Korea.

5.      Et saftig stykke kjøtt

Bravofly - Hawksmoor - Hawksmoor serverer deg biff i stilrene, glamorøse og kule omgivelser flere steder i London

© Hawksmoor Kingsfield

Vegetarianeren kan bare hoppe over dette punktet, for her blir det kjøtt å få! Hawksmoor er blant de fineste biffbulene London kan by på og det med god grunn. Kan man egentlig ta feil med saftig kjøtt i stilfulle omgivelser? Tror ikke det du! Lovordene hagler fra restaurantanmelderene når det kommer til disse restaurantene, og de finner du flere steder i London. For eksempel i Knightsbridge, like ved de berømte butikkene Harrods og Harvey Nichols. Perfekt for en elegant matpause etter shoppingen eller en stilfull avslutning på turen.

6.      Sjampis – hotdogens beste venn

Bravofly - Bubbledogs - Bubbledogs serverer deg pølse med sjampis, som er en enestående kombinasjon

© Bubbledogs

At mat og drikke kombineres er ikke noe nytt, men har du hørt om sjampis sammen med en hotdog? Det får du nemlig hos Bubbledogs! Dette er restauranten som tar den folkekjære pølsa og gir den en luksuriøs overhaling. Ferske råvarer, håndlagde pølser og brød, skyller du enkelt ned med et glass fra deres store utvalg av champagner.

7.      Metervis med pizza og pasta

Bravofly - Shutterstock - Sartori Restaurant i London gir deg meterlange pizzaer som smaksløkene elsker

Glem liten, medium og stor – kjøper du pizza hos Sartori er det meter som er måleenheten. Enten du velger å sette tenna i en halvmeter, ¾-meter eller helmeteren blir det en pizza du ikke glemmer med det første. Men frykt ei, dersom du ikke er en pizzapatriot kan du alltids velge blant de mange pastarettene på menyen. Italiensk og digg blir det uansett.

8.      Kjøtteterens nirvana

Klar for høy musikk, skikkelig saftige burgere og dunkel belysning? Da er MeatLiquor midt i blinken! Her får du burgere med stemning, i form av røde lys, musikk og en stemning som får deg til å tro at du er havna i ei bakgårdsbule. Men frykt ei, de vet hva de holder på med. Sett tenna i en saftig burger eller la smaksløkene oppleve nirvana med løkringene. Du kan ikke ta feil! Men kommer du i middagstider bør du være forberedt på kø, da dette stedet er populært.

9.      Må ha det, bare må ha det

Bravofly - Poppies - Poppies Fish & Chips i London gir deg den erkebritiske retten servert med stil

© Poppies Fish and Chips

Er du i London er det noen ting du bare må gjøre. Spise fish&chips er en av dem, og denne erkebritiske retten kan du hive nedpå hos Poppies Fish and Chips. Med Pat «Pop» Newland som kaptein styres Poppies-skuta med stil, og har oppnådd kultstatus. Her får du ikke bare interiør fra 50-tallet, velsmakende fisk og chips, men også en god samvittighet. Alt av leverandører er bærekraftig og sørger for at britene, og du, kan nyte fish&chips i lange tider.

Hvis du ikke ble sulten og klar for en London-tur nå, så vet ikke vi hva som skal til! Legg magen i hardtrening og kom deg til London, smaksløkene kommer til å takke deg. God tur!

Hovedbilde © Bikeworldtravel / shutterstock.com

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier