Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Europa > Instagramguide til nydelige Norge

Europa

Instagramguide til nydelige Norge

Instagramguide til nydelige Norge
mai 06
09:52 2016

Noen ganger er det lett å glemme hvilket flott land vi bor i. Derfor har vi satt sammen en Instagramguide til nydelige Norge, slik at du kan la deg inspirere og begeistre!

Instagram er en gullgruve av fantastiske motiv, og en utømmelig inspirasjonskilde for alle reise- og fotointeresserte. Kanskje lurer du på å legge sommerferien til Norge i år? Da kan du la deg begeistre og inspirere av disse bildene. Trenger du flybilletter til Norgeseventyret bestiller du de med Bravofly. God tur!

 

Norge rundt i seilbåt

Har du noen gang tenkt at «å reise Norge rundt i seilbåt må det bli utrolige gode bilder av»? Vel, det stemmer det! Fotograf og eventyrer Mats Grimsæth reiser land og strand rundt med seilbåten Courage, og får oppleve noen vanvittige solnedganger. På tide å kjøpe seg seilbåt?

Mats Grimseth reiser Norge rundt i seilbåt og får oppleve de utroligste skuer, som han deler på Instagram

@matsgrimseth

Vill og vakker natur

Vi vet alle hvor vakkert det er rundt det ganske land, likevel blir vi aldri lei av å se på bildene fra denne nydelige naturen.  Fjord, fjell, fosser og fantastiske tinder – kan det bli bedre?

Ragnar Meisingset er en av mange som knipser vakre bilder av Norge på Instagram

© Ragnar Meisingset @ragnarme

 

Dyrisk skjønnhet

Men det er ikke bare vi som bor i dette utrolige miljøet. Vi har nemlig selskap av et helt utrolig dyreliv, og med tilbydere som som Smøla Naturopplevelser kan du ta med deg kameraet og dra på safari med erfarne guider og fotografer, for å fange noen blinkskudd på egenhånd.

Audun Dahl fanger de utroligste dyreøyeblikk fra Norge

 @audundahl

Stas med sjø og vann

Nord-Norge er noe helt unikt, og noe en bare må oppleve enten det er kritthvite strender, fjellturer eller late dager på en brygge. Uansett hva du skulle ønske kan nydelige nord by på alt sammen.

Bente Jacobsen deler vakre bilder fra Norge på hennes Instagram

© Bente Jacobsen @fotojacobsen

Land og strand rundt

Endelig kommer sommeren, med varme temperaturer, intense farger og ingenting annet enn topp stemning. Norge er flott året rundt, men det er noe helt eget når du kan se refleksjonene fra blikkstille vann eller nyte milevis med utsikt fra en fjelltopp.

Ragnar Meisingset fanger nydelige bilder fra Norge på sin Instagram

© Ragnar Meisingset @ragnarme

Kongen av kajakk

Gult er kult sies det, men det samme gjelder for kajakken også. Hvorfor ikke ta årene fatt og legge ut på tur i fjellheim, skjærgård eller på stille vann? Det kalles god gammeldags moro for unga.

Tomasz Furmanek padler landet rundt i kajakk og fanger skjønnheten til Norge, før han deler den på Instagram

@tfbergen

 

Sol, sommer og Sørland

Det blide Sørland er Norges svar på syden og skjærgården er helt magisk på sommerstid. Enten du vil vandre langs svabergene, plukke plommer eller stikke innom en av de mange sommerbyene landsdelen har å by på kommer du ikke til å angre.

Maren Bjørgum er en ivrig fotograf og blogger som virkelig fanger skjønnheten til en sommer på Sørlandet

@mbjorgum

Disse bildene levner ingen tvil om at Norge er et nydelig land å feriere i. Hvorfor ikke pakke sekken, sette seg bak rattet eller på sykkelsetet og dra på oppdagelsesferd i eget land? Du kommer garantert ikke til å angre. God tur!

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier