Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Norge > Instagramguide til innholdsrike Bergen by

Norge

Instagramguide til innholdsrike Bergen by

Instagramguide til innholdsrike Bergen by
juli 22
10:05 2016

Bli med på en billedskjønn reise til Bergen, sett gjennom kameralinsene til Instagram-fotografene helepad og vibekesaele. Vestlandsperlen har mye mer enn regn og ivrige fotballsupportere å by på (selv om dette også kan være sjarmerende), så det er bare å drømme seg bort blant fjell, fjord og brosteinsbelagte smågater.

Majestetiske fjell

Bravofly - Instgramguide Bergen - Fjellutsikt

Bergen ligger som kjent mellom syv fjell, noe som gir byen et vakkert bakteppe og fantastiske turmuligheter. Ta Fløibanen opp til Fløyen, eller løp opp fjellsidene på Ulriken og nyt den enestående utsikten så langt øyet kan se.

Dra til sjøs

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Dersom det maritime interesserer deg er dette absolutt byen å besøke. Rusle ned til havna og nyt synet av alt fra gamle joller og fiskebåter i tre, til moderne yachter og flotte seilbåter. Mulighetene er også til stede for å hoppe om bord i en båt og utforske byen fra en ny og spennende vinkel.

Yrende liv på Bryggen

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Enten du velger å ta en båttur eller foretrekker å beholde fast grunn under føttene, bør du definitivt ikke gå glipp av det yrende livet på Bryggen. Nyt havets fristelser på det tradisjonsrike fiskemarkedet og ta et dypdykk inn i historien på et av museene, som tar deg tilbake til Hansa-tiden.

Gatelangs i hansabyen

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Selv om mye skjer på bryggekanten, er det absolutt verdt å ta turen lenger inn i byen også. Reis tilbake i tid med en sykkel- eller spasertur gjennom trange, brosteinsbelagte smug, mellom historierik trehusbebyggelse. Dersom du velger å utforske byen på sykkel kan det være greit med en vannflaske i sekken, da byen blant fjellene byr på flere bakker.

Spennende gatekunst

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Vel inne i byen er det tid for å gå på oppdagelsesferd. Følg med på omgivelsene og du vil få øye på morsom og fargesprakende, så vel som subtil gatekunst. De gjennomførte kunstverkene spriter opp omgivelsene på selv de mest uventede steder.

Utflukt til Øygarden

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Etter noen innholdsrike dager i byen, hva er vel bedre enn en liten utflukt til idylliske og rolige omgivelser? Ta en biltur ut til øykommunen Øygarden, la deg bli bergtatt av stedets skjønnhet og nyt stillheten, borte fra byens kjas og mas.

Billedskjønne omgivelser

Bravofly - Instagramguide Bergen - Båtliv

Samme om du foretrekker fjellturer og utsikt, utflukter til sjøs, byvandring eller bryggeliv vil du finne det du ønsker i Bergen. Byen har nok av opplevelser til å fylle både en langhelg og en lengre ferie, og Bravofly hjelper deg med å finne billige billetter. Og du, ikke glem kamera!

 

Toppbilde: ©rilass

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier