Reis verden rundt

REISEBLOGG
Home > Skandinavia > Instagramguide til vakre Stavanger

Skandinavia

Instagramguide til vakre Stavanger

Instagramguide til vakre Stavanger
juli 01
09:36 2016

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, så i stedet for å fortelle deg hvorfor din neste Norges-tur burde gå til Stavanger lar vi disse bildene snakke for seg selv.

Mannen bak kamera er Instagram-fotografen padila176. Ta en titt innom profilen hans for flere flotte bilder fra Rogalandsbyen og resten av regionen. Scroll videre og la deg inspirere!

Utforsk sentrum

Collage-Sentrum-Stavanger
Stavanger sentrum er både innholdsrikt og billedskjønt, spesielt området rundt Breiavatnet, hvor svanene svømmer rundt og bruser med fjærene. Ta en rusletur i Gamle Stavanger, blant sjarmerende hvite trehus, bygget i overgangen mellom 1700- og 1800-tallet.

Opp med humøret

Collage-Fargegaten-Stavanger
Hvitt preger kanskje fargepalletten i enkelte deler av sentrum, men i Øvre Holmegate er situasjonen en helt annen. Den trivelige gata kalles gjerne Fargegaten på folkemunne, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Her stråler fargerike hus, butikker og mennesker om kapp med sola og hverandre, sommer som vinter. Gata kan by på noen av byens beste kafeer, som Hanekam, Bøker og Børst og Det lille hjørnet, noe som gjør det til et perfekte sted for å nyte en kopp kaffe og et yrende folkeliv.

Brygge og Havn

Collage-Bryggeoghavn-Stavanger
Byen kan også skilte med et vakkert havneområde, hvor du kan drømme deg bort blant klassiske seilbåter og moderne yachter. Om sola skinner er det kjempedeilig å slå seg ned i solveggen langs Skagenkaien og nyte en lett lunsj eller en bedre middag på en av de mange restaurantene.

Nyt livet på stranda

Collage-Solastranden-Stavanger
Dersom en aktiv ferie er hva du ønsker deg, har du kommet til riktig sted. Stavanger-regionen kan skilte med noen helt fantastiske strender, hvor du kan surfe, vindsurfe og ri på hest året rundt. Disse er selvfølgelig også fantastiske for late dager med sol og bading en varm sommerdag.
Collage-strender-Stavanger
Dette er bare en liten brøkdel av hva Stavanger har å by på. Herfra kommer du deg enkelt rundt i regionen for å utforske enda mer, blant fjord, fjell og vakre strender. Har du flere dager på deg, anbefales en tur til verdenskjente Preikestolen og Kjeragbolten på det sterkeste. Bravofly hjelper deg med å finne billetter, så hva venter du på?
Toppbilde: ©utpaatur75

Save

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Follow us

Mest populære innlegg

No posts were found

Kategorier